Canon Seria imageRUNNER C1530

Îmbunătăţiţi-vă flota cu un multifuncţional rapid şi compact, care simplifică digitalizarea documentelor cu o experienţă de utilizare intuitivă.

  • Viteză de imprimare 33-38 ppm
  • Conectivitate Wi-Fi, două reţele prin cablu, soluţii software cloud uniFLOW
  • Ecran tactil color 7 inchi/17,8 cm
  • Securitate Protecţie McAfee încorporată
Cere ofertă

Tehnologie de ultimă generaţie pentru biroul modern hibrid

Susţineţi transformarea digitală a afacerii dvs. cu productivitate, colaborare şi securitate îmbunătăţite de la un dispozitiv care se integrează perfect în orice mediu de lucru.

 

Experienţă personalizată a utilizatorului

Acceleraţi sarcinile zilnice personalizând comenzile printr-o atingere de pe ecranul tactil color mare şi utilizând fluxurile de lucru pentru operaţii integrate.

Digitalizare rapidă a documentelor

Sporiţi productivitatea cu fluxuri de lucru automatizate de scanare, stocare şi căutare, imprimare şi scanare de mare viteză şi capacitatea ridicată de alimentare cu hârtie pentru lucrări de mare volum.

Puterea mediului cloud

Reduceţi costurile şi simplificaţi gestionarea imprimării cu auditul, bugetarea şi raportarea inteligente oferite de soluţiile cloud uniFLOW.

Securitate mărită

Siguranţă pentru dispozitivul şi datele dvs., cu compatibilitate integrată cu McAfee şi SIEM, ce oferă detectare în timp real a ameninţărilor şi răspuns la incidentele de securitate.

Gestionare centralizată a dispozitivelor

Gestionaţi cu uşurinţă mai multe imprimante conectate în reţea pentru a maximiza durata de funcţionare a dispozitivului prin conectivitate la uniFLOW şi diagnosticare de la distanţă e-Maintenance.

Susţinând durabilitatea

Reduceţi la minimum pierderile, precum şi costurile de funcţionare ale dispozitivului, utilizând procese automate fără hârtie şi setări de imprimare la nivel de dispozitiv, cu un consum redus de energie.

 

Descărcaţi conţinutul

Aflaţi mai multe despre modul în care Canon imageRUNNER seria C1530 vă poate accelera transformarea digitală.

Contact Icon
Închiriere și comercializare echipamente de birou | Bezo Brașov | Oferim spre închiriere multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri în Brașov, Prahova, Covasna, Harghita și Sibiu. Instalare, service și mentenata pentru echipamente de birou. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles