Multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri

Servicii

Transformăm birourile în hub-uri eficiente și creative, contribuind la succesul afacerii tale. Explorează gama de produse și servicii pentru a construi un viitor mai productiv pentru biroul tău.

Închiriere echipamente

Cu BEZO SRL, închirierea echipamentelor de birou devine sinonomă cu eficiența și performanța. Oferim o gamă diversificată de multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri, construite pentru a răspunde cerințelor afacerii dvs.

Fie că aveți nevoie de o soluție temporară sau pe termen lung, colaborarea cu noi aduce beneficii considerabile, asigurându-vă nu doar flexibilitate financiară, ci și acces la tehnologie de ultimă oră. Echipamentele noastre de la branduri de renume (Canon, HP, Minolta, Ricoh) sunt disponibile pentru închiriere, oferindu-vă performanțe constante și calitate superioară.

Cu un proces de închiriere simplificat și asistență promptă, facem ca experiența de închiriere să fie fără griji. Alegeți BEZO SRL pentru a vă transforma biroul într-un mediu eficient și productiv, beneficiind de soluții adaptate nevoilor specifice.

Solicitați ofertă

Instalare și service echipamente

Serviciul nostru de instalare și service pentru echipamentele de birou reprezintă garanția unei funcționări optime și fără probleme.

Echipa noastră de tehnicieni specializați în Canon, HP, Minolta, Ricoh și alte mărci de prestigiu se angajează să ofere servicii profesionale de instalare, asigurându-vă că fiecare aparat este configurat pentru a satisface nevoile specifice ale afacerii dumneavoastră. Mai mult decât atât, oferim un service rapid și eficient, intervenind prompt pentru a rezolva orice problemă și a menține funcționarea fără întreruperi a echipamentelor dumneavoastră.

La BEZO SRL, înțelegem importanța unei infrastructuri tehnologice fiabile, iar serviciile noastre de instalare și service sunt concepute pentru a vă asigura că beneficiați în mod constant de performanțe optime ale echipamentelor dumneavoastră de birou.

Contact

Instalare accesorii echipamente

BEZO SRL aduce un plus de funcționalitate și eficiență în mediul dumneavoastră de lucru. Echipa noastră bine pregătită se ocupă de integrarea optimă a accesoriilor, precum module de extensie, tavi suplimentare sau alte componente esențiale.

O instalare corectă a acestor accesorii nu doar îmbunătățește performanța echipamentelor, ci și optimizează fluxul de lucru în biroul dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba despre creșterea capacității de imprimare sau facilitarea gestionării hârtiei, serviciul nostru de instalare a accesoriilor contribuie la maximizarea potențialului echipamentelor dumneavoastră.

Alegeți BEZO SRL pentru a asigura că biroul dumneavoastră beneficiază de toate resursele necesare pentru a atinge eficiența maximă și pentru a vă sprijini în realizarea obiectivelor de afaceri.

Solicită upgrade

Mentenanță

Serviciul nostru de mentenanță este cheia pentru menținerea în stare optimă a echipamentelor dumneavoastră de birou. Cu o echipă de specialiști experimentați, ne angajăm să vă asigurăm că fiecare multifuncțională, copiator, imprimantă sau calculator funcționează la performanțe maxime.

Prin programe de mentenanță preventive și intervenții rapide la solicitarea dumneavoastră,  menținem fără probleme infrastructura dvs. tehnologică. De la curățarea și întreținerea regulată până la diagnosticarea și remedierea rapidă a defecțiunilor, serviciul nostru de mentenanță acoperă toate aspectele esențiale.

Alegeți BEZO SRL pentru a beneficia de un partener de încredere în menținerea echipamentelor dumneavoastră în stare perfectă, asigurând astfel continuitatea și eficiența în cadrul biroului dumneavoastră.

Contact Icon
Inchiriere, Instalare și Mentenanță Echipamente Birou - BEZO SRL Brașov | Oferim soluții complete, inclusiv inchiriere de copiatoare, imprimante și calculatoare, instalare și service specializate pentru echipamentele Canon, HP, Minolta, Ricoh, precum și servicii de instalare a accesoriilor și mentenanță preventivă. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles