Canon Seria i-SENSYS MF650

Maximizaţi productivitatea de imprimare şi scanare cu imprimante color conectate

  • Viteză de imprimare de 18-21 ppm
  • Conectivitate la cloud pentru imprimare şi scanare
  • Ecran tactil color de 12,7 cm
  • Imprimare securizată cu cod PIN şi verificarea sistemului la pornire
Cere ofertă

Seria i-SENSYS MF650

Accesaţi fişiere din cloud

Conectivitatea imediată la cloud este compatibilă cu Google Drive, Dropbox şi OneDrive, ceea ce vă permite să imprimaţi şi scanaţi rapid şi uşor direct în şi din cloud.

Imprimaţi de pe smartphone

Conectivitatea mobilă cu aplicaţia Canon PRINT Business, AirPrint (Apple) şi Mopria (Android) vă permite să imprimaţi de pe telefon, oriunde vă aflaţi.

Automatizaţi sarcinile zilnice

Personalizaţi fluxurile de lucru cu Application Library, care permite activităţi printr-o singură atingere, cum ar fi imprimarea formularelor stocate, scanarea către e-mail şi copierea documentelor.

Protejaţi documentele sensibile

Funcţiile de securitate robuste includ securizarea cu cod PIN pentru a restricţiona eliberarea automată a lucrărilor şi verificarea sistemului la pornire pentru a proteja dispozitivul împotriva hackingului şi ameninţărilor informatice.

Sporiţi eficienţa

Imprimarea rapidă, scanarea faţă-verso la o singură trecere, care economiseşte timp, şi ecranul tactil color de mari dimensiuni facilitează fluxuri de lucru eficiente pentru imprimare şi scanare.

Contact Icon
Închiriere și comercializare echipamente de birou | Bezo Brașov | Oferim spre închiriere multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri în Brașov, Prahova, Covasna, Harghita și Sibiu. Instalare, service și mentenata pentru echipamente de birou. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles