Canon Seria i-SENSYS MF460

Bucuraţi-vă de securitate robustă şi imprimare şi scanare de mare viteză şi de înaltă calitate cu multifuncţionalele laser alb-negru din seria i-SENSYS MF460.

  • Viteză de imprimare de 36-40 ppm
  • Conectivitate la cloud pentru imprimare şi scanare
  • Ecran tactil color de 12,7 cm
  • Securitate robustă la 360°
Cere ofertă

Seria i-SENSYS MF460

Seria i-SENSYS MF460 include multifuncţionale laser alb-negru concepute pentru companiile mici.

 

Protejaţi documentele

Protejaţi-vă documentele, dispozitivul şi reţeaua cu securitatea la 360 de grade. Funcţiile includ TLS1.3, verificarea sistemului la pornire şi imprimarea securizată cu cod PIN.

Creşteţi productivitatea

Economisiţi timp preţios cu viteze de imprimare de până la 40 ppm, viteze de scanare de 100 ipm şi un timp de încălzire de 14 secunde. Satisfaceţi
cererea utilizând Universal Print pentru a vă accesa dispozitivul de oriunde.

Experienţă intuitivă a utilizatorului

Efectuaţi cu uşurinţă lucrări de imprimare şi scanare cu butoanele Application Library printr-o atingere. Pictogramele cu tragere şi plasare vă ajută să personalizaţi ecranul de afişare şi să efectuaţi sarcini de rutină fără probleme.

Colaboraţi în cloud

Exploataţi puterea tehnologiei cloud cu conectivitate încorporată printr-o atingere la servicii de stocare în cloud, inclusiv Google Drive, DropBox şi OneDrive.

Contact Icon
Închiriere și comercializare echipamente de birou | Bezo Brașov | Oferim spre închiriere multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri în Brașov, Prahova, Covasna, Harghita și Sibiu. Instalare, service și mentenata pentru echipamente de birou. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles