Canon Seria imageRUNNER ADVANCE DX 4900

Îmbunătăţiţi productivitatea mediului dumneavoastră de afaceri cu un dispozitiv multifuncţional A3 monocrom inteligent şi sustenabil.

  • Viteză de imprimare 45 ppm (A4)
  • Spaţiu de depozitare SSD de până la 1 TB
  • Conectivitate la cloud uniFLOW Online Express, AirPrint, Mopria, Universal Print de la Microsoft şi aplicaţia Canon PRINT Business
  • Panou tactil color TFT LCD WSVGA de 10,1”
  • Capacitate de alimentare cu hârtie până la 3.650 de coli
Cere ofertă

Facilitarea productivităţii sigure în mediile hibride moderne

Uşuraţi colaborarea şi munca la distanţă cu soluţii care permit lucrul perfect de oriunde, inclusiv imprimarea de pe dispozitive mobile şi scanarea în fluxuri de lucru digitale.
Acceleraţi eficienţa

Imprimarea de mare viteză şi scanarea precisă, cu manevrare îmbunătăţită a suporturilor şi compatibilitate cu mai multe tipuri de hârtie, accelerează fără efort productivitatea afacerii prin tehnologii inovatoare.

Imprimaţi direct din cloud

uniFLOW Online Express permite colaborarea în cloud, cu acces uşor la documente, autentificarea utilizatorilor şi gestionarea centralizată a dispozitivelor.

Protejaţi împotriva atacurilor externe

Cu compatibilitate cu TPM 2.0 şi WPA3, verificarea sistemului la pornire care acceptă Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) şi recuperarea automată, plus McAfee Embedded Control pentru a vă proteja reţeaua, documentele şi dispozitivul.

Maximizaţi durata de funcţionare a dispozitivului

Economisiţi bani reducând la minimum vizitele tehnicienilor datorită mentenanţei uşoare, care include un recipient de toner care nu face mizerie, monitorizare de la distanţă pentru comandarea automată a consumabilelor şi piese cu durată mare de viaţă.

Descărcaţi conţinutul

Descoperiţi cum dispozitivele sigure, sustenabile şi compacte din seria imageRUNNER ADVANCE DX 4900 vă pot îmbunătăţi mediul de afaceri

Contact Icon
Închiriere și comercializare echipamente de birou | Bezo Brașov | Oferim spre închiriere multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri în Brașov, Prahova, Covasna, Harghita și Sibiu. Instalare, service și mentenata pentru echipamente de birou. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles