Canon Seria imageRUNNER ADVANCE DX 3900

Dispozitive multifuncţionale A3 color inovatoare, sigure şi fiabile pentru a susţine colaborarea în cloud şi productivitatea în mediul de lucru hibrid.

  • Viteză de imprimare 35 ppm (A4)
  • Spaţiu de depozitare SSD de până la 1 TB
  • Conectivitate la cloud uniFLOW Online Express, AirPrint, Mopria, Universal Print de la Microsoft şi aplicaţia Canon PRINT Business
  • Panou tactil color TFT LCD WSVGA de 10,1”
  • Capacitate de alimentare cu hârtie până la 3.450 de coli
Cere ofertă

Lucraţi mai inteligent cu soluţii native bazate pe cloud pentru fiecare companie

Cu o interfaţă cu utilizatorul similară unei tablete, incluzând aplicaţii pentru personalizarea şi simplificarea fluxurilor de lucru cu documente şi conectivitate la cloud pentru lucrul de oriunde.

 

Acceleraţi fluxurile de lucru cu documente

Creşteţi productivitatea cu scanare de mare viteză şi precizie şi o viteză de imprimare de până la 35 ppm, precum şi gestionarea unei game vaste de suporturi şi a mai multor tipuri de hârtie.

Securitate mărită

Documentele, reţelele şi dispozitivele sunt protejate de o gamă cuprinzătoare de funcţii de securitate, inclusiv de Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) cu recuperare automată a sistemului şi compatibilitate cu TPM 2.0 şi WPA3.

Conectivitate la cloud

Colaboraţi în cloud cu software-ul inteligent uniFLOW Online Express, care oferă acces simplu la documente, gestionarea centralizată a dispozitivului şi protocoale de autentificare sigură a utilizatorilor.

Mentenanţă fără efort

Reduceţi timpul de inactivitate şi vizitele tehnicienilor: înlocuiţi cu uşurinţă tonerul şi alte consumabile, cu ajutorul recipientului pentru toner de la Canon care nu face mizerie şi cu monitorizarea de la distanţă.

Calitate vie a imaginii

Imprimaţi imagini de înaltă definiţie în culori vii cu imprimare constantă şi rapidă la 1200 dpi şi ajustarea automată a gradaţiei pentru corecţia automată a densităţii imprimării şi a tonurilor de culoare.

Utilizare intuitivă şi sigură

Gestionaţi eficient documentele utilizând scurtături şi fluxuri de lucru cu o singură atingere, garantând siguranţa utilizatorului prin operarea de la distanţă prin intermediul aplicaţiei Canon PRINT Business şi aplicarea unei folii antimicrobiene opţionale pe zonele cel mai frecvent atinse.

Funcţionare sustenabilă

Funcţionarea silenţioasă asigură un zgomot redus pentru o perturbare minimă pentru integrarea perfectă în spaţiile de lucru hibride, în timp ce funcţia de recuperare Eco reduce consumul de energie pentru costuri de funcţionare mai mici.

Contact Icon
Închiriere și comercializare echipamente de birou | Bezo Brașov | Oferim spre închiriere multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri în Brașov, Prahova, Covasna, Harghita și Sibiu. Instalare, service și mentenata pentru echipamente de birou. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles