Canon imageRUNNER C3326i

Creşteţi securitatea documentelor şi reduceţi costurile de imprimare cu un multifuncţional A3 color eficient energetic.

  • Viteză de scanare şi imprimare 26 ppm
  • Stocare standard eMMC de 64GB cu SSD opţional de 256 GB
  • Conectivitate la cloud uniFLOW Online 
  • Panou tactil color 7 inchi/17,8 cm
  • Capacitate max. hârtie 2300 coli
Cere ofertă

Gestionarea uşoară a flotei şi protecţia dispozitivelor cu ultimele funcţii de securitate încorporate

Controlaţi dispozitivele şi protejaţi-vă afacerea cu compatibilitate cu sisteme de monitorizare în timp real care protejează permanent datele, dispozitivele şi reţeaua.

 

Operare printr-o atingere

Acceleraţi productivitatea prin personalizarea setărilor de afişare şi salvarea lucrărilor anterioare, pentru fluxuri de lucru rapide şi uşoare apelabile printr-o atingere.

Securitate la 360°

Dotată cu Platform Firmware Resiliency cu recuperare automată, compatibilitate cu TLS1.3 şi WPA3 şi autentificarea prin doi factori a utilizatorilor. Creşteţi şi mai mult securitatea cu Navigatorul de securitate Canon, o soluţie inovatoare gestionată de utilizatori.

Creşteţi sustenabilitatea

Funcţiile de economisire a energiei reduc consumul de energie, iar soluţiile inovatoare precum capsarea Eco permit reducerea consumabilelor.

Fiabilitate impecabilă

Beneficiaţi de siguranţă datorită durabilităţii dispozitivului, dezvoltat cu ajutorul tehnologiei premiate imageRUNNER pentru a menţine o eficienţă optimă de imprimare şi un timp maxim de funcţionare.

Lucraţi în cloud

Gestionaţi dispozitivele în mod centralizat pentru productivitate şi calitate a producţiei îmbunătăţite, cu ajutorul uniFLOW Online Express, soluţia noastră integrată, bazată pe cloud pentru gestionarea imprimării.

Productivitate de procesare

Comutaţi cu uşurinţă între diferite tipuri şi dimensiuni de suporturi, inclusiv hârtie cu antet şi coli index, cu o gamă avansată de suporturi acceptate, precum şi postproducţie cu capsare Eco.

 

Descărcaţi conţinutul

Aflaţi mai multe despre modul în care Canon imageRUNNER C3326i vă poate accelera fluxurile de lucru cu documente.

Contact Icon
Închiriere și comercializare echipamente de birou | Bezo Brașov | Oferim spre închiriere multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri în Brașov, Prahova, Covasna, Harghita și Sibiu. Instalare, service și mentenata pentru echipamente de birou. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles