Canon i-SENSYS MF832Cdw

Imprimare, copiere, scanare şi trimitere prin fax mai rapide ca oricând cu un multifuncţional laser color, optimizat pentru lucru fără probleme, atât în birou, cât şi în afara acestuia.

  • Viteză de imprimare de 38 ppm în format A4 pe o singură faţă
  • Conectivitate wireless
  • Ecran tactil  LCD de 7 inchi
  • Imprimare de pe dispozitive mobile
Cere ofertă

i-SENSYS MF832Cdw

Companiile mici care caută soluţii de imprimare şi scanare care le pot sprijini operaţiunile de zi cu zi într-un mod productiv, colaborativ şi avantajos.

 

Productivitate optimizată

Simplificaţi eficienţa proceselor cu vitezele rapide de imprimare şi scanare, compatibilitatea cu suporturi mici şi gestionarea centralizată a imprimării prin Microsoft Universal Print.

Conectivitate îmbunătăţită

Rămâneţi conectat pentru colaborare şi productivitate supreme la birou, dar şi în afara acestuia, prin conexiunea directă la dispozitive iOS şi capacitatea de conectare la reţea.

Experienţă intuitivă a utilizatorului

Utilizatorii beneficiază de control avansat simplu graţie fluxurilor de lucru naturale şi comenzilor printr-o atingere de pe ecranul LCD tactil mare, fără taste, de 17,8 cm/7 inchi.

COMPANIILE MICI CARE CAUTĂ SOLUŢII DE IMPRIMARE ŞI SCANARE CARE LE POT SPRIJINI OPERAŢIUNILE DE ZI CU ZI ÎNTR-UN MOD PRODUCTIV, COLABORATIV ŞI AVANTAJOS.
Contact Icon
Închiriere și comercializare echipamente de birou | Bezo Brașov | Oferim spre închiriere multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri în Brașov, Prahova, Covasna, Harghita și Sibiu. Instalare, service și mentenata pentru echipamente de birou. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles