ScanFront 400

Scaner de reţea puternic, de mare viteză, ideal pentru scanarea partajată sau descentralizată.

  • Autonom – Scanarea inteligentă în reţea
  • Reţea, FTP – Scanare către director, FTP
  • E-mail, USB – Scanare către e-mail, USB
  • Imprimantă, Fax – Scanare către imprimanta din reţea, Fax
  • Duplex – Scanare faţă-verso

 

Cere ofertă

Scanerul ultrarapid care gândeşte ca dumneavoastră

ScanFront 400 este un scaner de reţea autonom şi puternic pentru birou, care oferă scanare rapidă, uşoară şi fiabilă pentru diferite formate şi tipuri de documente, direct în fluxul de lucru al companiei, cu doar câteva clicuri, fără a avea nevoie de PC sau software.

 

Scaner de reţea dedicat

Simplificaţi fluxurile de documente cu scanare rapidă, uşoară şi directă în e-mail, în foldere din reţea, pe FTP, memorie USB, fax sau imprimante

Ideal pentru fiecare afacere

Designul potrivit pentru birou şi funcţionarea silenţioasă îl fac perfect atât pentru utilizarea în back office, cât şi în orice alt spaţiu de lucru în care se intră în contact direct cu clienţii, în companii cu orice dimensiuni.

Creşterea productivităţii

Scanaţi mai multe documente cu funcţia de scanare ultrafiabilă, de mare viteză, de 45 pagini pe minut şi un alimentator automat de documente mare, rezistent, pentru 85 de coli, ajungând până la 6.000 de scanări pe zi.

Gamă largă de suporturi

Transformaţi fiecare scanare într-o plăcere, orice fromat de la A4, A5 şi cărţi de vizită până la role de documente lungi (până la 3 metri), plicuri, carduri din plastic şi paşapoarte.

Funcţionare sigură

Securitatea este o dotare standard, incluzând o parolă de conectare, funcţia de deconectare automată, solicitarea confirmării adresei înainte de trimitere şi gestionarea de la distanţă a utilizatorilor şi a setărilor.

Integrare

Integrarea puterii şi a flexibilităţii în fluxul de documente cu ajutorul fişierelor index de metadate personalizate, create la fiecare scanare, permiţând clasificarea uşoară a documentelor.

Contact Icon
Închiriere și comercializare echipamente de birou | Bezo Brașov | Oferim spre închiriere multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri în Brașov, Prahova, Covasna, Harghita și Sibiu. Instalare, service și mentenata pentru echipamente de birou. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles