Canon imageFORMULA P-208II

Scanerul mobil compact şi elegant P-208II reprezintă alegerea perfectă pentru angajaţii care călătoresc şi pentru utilizatorii casnici.

  • Ultracompact, uşor şi versatil
  • Scanare productivă faţă-verso de 16 ipm, cu alimentator automat pentru 10 coli
  • Acceptă scanarea cardurilor în relief şi a fotografiilor
  • Funcţionare plug-and-scan comodă şi intuitivă
  • Compatibil cu Mac şi Windows
Cere ofertă

Seria Canon imageFORMULA P-208II

Scanare mobilă extrem de productivă

Scanerul de mici dimensiuni P-208II oferă viteze de scanare faţă-verso impresionante, de până la16 ipm Alimentatorul automat integrat pentru 10 coli oferă scanare pe loturi pentru un plus de productivitate: perfect pentru scanarea contractelor şi documentelor asociate. Eliminaţi surplusul de bagaje cu noul P-208II, datorită dimensiunilor sale, care depăşesc cu puţin dimensiunile unei rigle obişnuite, şi a greutăţii de doar 600 g. Alimentat direct prin USB, vă ajută să păstraţi un ritm de lucru alert oriunde vă aflaţi, acasă sau din mers.

Scanaţi diverse documente

P-208II poate scana o gamă variată de suporturi, de la coli A4 la documente cu dimensiuni neregulate, cum sunt cardurile în relief, fiind astfel perfect pentru utilizatorii mobili. Organizaţi-vă şi creaţi mai mult spaţiu în locuinţă scanând facturile de utilităţi sau păstraţi-vă amintirile în format digital, scanându-vă fotografiile vechi la înaltă calitate cu ajutorul unei funcţii speciale, care reproduce imaginile cât mai fidel originalelor.

Comoditatea funcţionalităţii plug-and-scan din mers

Elegant, compact şi ultrauşor, scanerul P-208II asigură o funcţionare cu adevărat imediată. Datorită funcţiei CaptureOnTouch Lite încorporate şi fără a fi necesară descărcarea niciunui software sau driver suplimentar, vă puteţi pur şi simplu conecta şi puteţi începe să scanaţi. Funcţiile de scanare şi interfaţa îmbunătăţită şi cu pictograme înseamnă că vă veţi bucura de o experienţă de scanare mai intuitivă. O gamă extinsă de pluginuri pentru SugarSync, OneDrive şi Dropbox, alături de Google Drive™ şi SharePoint, facilitează lucrul cu instrumentele software preferate.

Procesare a imaginilor uşor de utilizat

Gama de funcţii de procesare a imaginilor oferită de scanerul P-208II include detectarea automată a culorilor, recunoaşterea orientării textului şi îmbunătăţirea clarităţii textului, pentru a oferi imagini de înaltă calitate şi pentru a vă ajuta să economisiţi timp preţios. Pentru o scanare comodă şi intuitivă, folosiţi modul Complet automat, care aplică automat setările optime pentru documentul dvs. Încărcaţi documentele şi scanaţi!

Contact Icon
Închiriere și comercializare echipamente de birou | Bezo Brașov | Oferim spre închiriere multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri în Brașov, Prahova, Covasna, Harghita și Sibiu. Instalare, service și mentenata pentru echipamente de birou. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles