Canon imagePROGRAF TX-3100

O imprimantă de format mare de 36 de inchi, de mare viteză, cu funcţii avansate de gestionare a suporturilor şi utilizare intuitivă.

  • Calitate de imprimare supremă: Linii fine precise şi culori vii.
  • Set de role inteligente: Detectare îmbunătăţită a suporturilor, cu gestionare simplă.
  • Software eficient: PosterArtist Lite permite crearea cu uşurinţă a afişelor, iar Direct Print oferă un flux de lucru simplu.
  • Rezistenţă la condiţiile atmosferice: Cerneală LUCIA TD bazată integral pe pigmenţi, cu suporturi opţionale rezistente la apă.
  • Securitate: Funcţiile de securitate îmbunătăţite îndeplinesc cerinţele standardelor din domeniu.
Cere ofertă

Imprimare multifuncţională rapidă, flexibilă şi eficientă

Produceţi afişe, desene CAD şi alte documente la viteze ridicate, cu imprimare fără margini în format liber şi gestionare precisă a suporturilor. Utilizare îmbunătăţită şi securitate optimizată cu o imprimantă compactă.

 

Imprimare rapidă

Până la 3,2 ppm pentru desene CAD A1 cu viteză crescută de imprimare şi procesare îmbunătăţită a datelor.

Productivitate sporită

Sistemul inteligent de gestionare a suporturilor cu soluţii software simple şi uşor de utilizat eficientizează fluxurile de producţie.

Producţie de mare volum

Înlocuirea rezervoarelor de cerneală fără a întrerupe lucrul, procesarea îmbunătăţită a datelor şi opţiunea cu două role ajută la menţinerea unor viteze de imprimare impresionante.

Descărcaţi conţinutul

Aflaţi mai multe despre modul în care Canon imagePROGRAF TX-3100 vă poate îmbunătăţi capacităţile de imprimare.

Contact Icon
Închiriere și comercializare echipamente de birou | Bezo Brașov | Oferim spre închiriere multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri în Brașov, Prahova, Covasna, Harghita și Sibiu. Instalare, service și mentenata pentru echipamente de birou. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles