Canon MAXIFY GX5540

Îndepliniţi-vă necesităţile profesionale şi beneficiaţi de gestionare avansată a suporturilor, costuri reduse de funcţionare şi securitate sporită, totul într-un design compact şi uşor de utilizat. Fără complicaţii – doar imprimare de înaltă calitate.

  • Gestionare versatilă a suporturilor
  • Conectivitate securizată
  • Recipiente cu cerneală de mare capacitate
  • Ecran tactil LCD color de 2,7”
  • Imprimări rapide
  • Capacitate de 600 de coli de hârtie simplă
Cere ofertă

Seria CANON MAXIFY GX5540

Îndepliniţi-vă toate necesităţile profesionale

Ideal pentru mediile de vânzare cu amănuntul, logistică şi farmaceutice, imprimaţi pe o gamă mare de greutăţi de hârtie, etichete lucioase, plicuri, fişe de livrare şi multe altele datorită gestionării versatile a suporturilor.

Costuri reduse, care rămân reduse

Menţineţi costurile de imprimare la un nivel scăzut, cu randamente uriaşe de 14.000 de pagini dintr-un set de recipiente cu cerneală color sau de 6.000 de pagini dintr-un recipient de cerneală neagră. Pentru economii suplimentare, treceţi la modul economic

Documente durabile – pe loc

Imprimaţi documente cu detalii extrem de clare şi durabile, la viteze de 24 ipm alb-negru şi 15,5 ipm color.  Cernelurile pe bază de pigmenţi oferă imprimări care sunt rezistente la markere, frecare şi apă.

Capacitate ridicată într-o formă compactă

Obţineţi o productivitate ridicată fără compromisuri în privinţa spaţiului datorită designului simplu, cu două casete, fiecare cu o capacitate de 250 de coli, şi alimentării din tava spate cu o capacitate de 100 de coli.

Experienţă simplă de utilizare

Reduceţi timpul de inactivitate cu un cartuş de mentenanţă şi recipiente de cerneală care pot fi înlocuite de utilizator şi verificaţi imediat starea imprimantei datorită interfeţei îmbunătăţite cu utilizatorul.

Contact Icon
Închiriere și comercializare echipamente de birou | Bezo Brașov | Oferim spre închiriere multifuncționale, copiatoare, imprimante, calculatoare și faxuri în Brașov, Prahova, Covasna, Harghita și Sibiu. Instalare, service și mentenata pentru echipamente de birou. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles